Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt pressad potatis och gröna ärtor. Mikrokoka fisken på en tallrik vid 650W, 3–4 minuter, eller sjud i en kastrull med vatten
Gör så här Koka potatisen Sätt ugnen på 225° Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form Finhacka vitlök och örter Mosa osten lätt med oljan Häll det och vinet över fisken Strö över vitlök och örter Stek i mitten av ugnen ca 15 min Servera med potatisen ca 15 min Se
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. Gratinera mitt i ugnen tills osten fått fin färg, ca 10 minuter. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Goda formbullar fyllda med vaniljkräm. Pensla bullarna med ägg, strö på nötter och pärlsocker. Ca 40 styckenDeg200 g margarin2 ägg2 dl ljummen mjölk50 g jäst1 dl strösocker1 krm salt1 rågad msk vaniljsocker8-10 dl vetemjölFyllning2 dl tjock vaniljkräm av pulverca 50 g mjukt smörGarnering1 uppvispat äggpärlsocker och hackade nötterSmält margarinet och låt det svalna
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. Gratinera mitt i ugnen tills osten fått fin färg, ca 10 minuter. 500 g räkor med skal. 1 st äpple litet 500 g räkor med skal 2 st hårdkokta ägg 1 dl majonnäs 1 tsk senap 1 msk hackad dill 1 msk gurkmix t ex Bostongurka 4 skiva formfranska 1 dl riven ost Garnera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.