Gör så här Koka potatisen Sätt ugnen på 225° Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form Finhacka vitlök och örter Mosa osten lätt med oljan Häll det och vinet över fisken Strö över vitlök och örter Stek i mitten av ugnen ca 15 min Servera med potatisen ca 15 min Se
Blanda grädde och potatismjöl och häll över fisken. FINFISK MED OST4 portioner4 små torsk- eller gösfiléer, ca 600 g1 tsk salt1 krm svartpeppar1 - 2 msk pressad citron3 dl riven lagrad ost, ca 100 g2 dl vispgräddelanda grädde1 tsk potatismjölSätt ugnen på 225 grader. Stek i ugnen ca 20 minuter tills fisken känns fast och är vit
Inte för att det finns ett självändamål med snabblagad mat eller ens något som jag strävar efter då jag gärna lägger ner tid i köket - men det gör ju inget om en riktigt god middag dessutom går hyfsat snabbt och lätt att fixa, eller hur
De små bröden reser sig så fint efter en stund i ugnen och bara tigger om att bli uppätna. Ställ in plåten på 225 grader och grädda dina scones i 10-15 minuter, tills de har fått fin färg
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.