Fina fisken i min “hood” – Malmö Fisk Hannes & Johannes
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 pers
  • 400 g färsk kummelrygg
  • 1 dl vitt vin
  • 5 dl vatten (vätskan ska nå upp till hälften av fisken)
  • 2 msk fiskfond
  • 1 lagerblad
  • 4 vitpepparkorn Flingsalt
  • Flingsalt
  • Smör
  • 50 g smör
  • 6-8 potatisar Salt
  • 500 g babyspenat
  • Smör
  • Flingsalt
  • 4 cm färsk riven pepparrot
  • Dill
  • citron
  • 7. Lägg i fisken i svagt sjudande vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.