Fisk

Fisk

  • 9 Recept
tonfiskbiffar

tonfiskbiffar

Tänkte starta bloggveckan med att tipsa om dessa goda tonfiskbiffar som jag tycker passar perfekt i vardagen då de är både enkla och snabba att laga
Torsk i kokossås

Torsk i kokossås

I söndags gjorde vi ett gäng matlådor igen och den här gången blev det två varianter av torsk, en krämig gratäng och den här goda rätten
Fisk med fina örter

Fisk med fina örter

Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Häll det och vinet över fisken. Sätt ugnen på 225°. Finhacka vitlök och örter
Grönpanerad fisk

Grönpanerad fisk

Jag behöver definitivt äta mera fisk för det gör jag inte så ofta, men jag har svårt att hitta enkla & goda fiskrecept - tills jag hittade detta
Lättpannerad fisk med rödbetssalsa

Lättpannerad fisk med rödbetssalsa

Pannera fiskfiléerna genom att vända dem hastigt i vetemjölet. Lägg i de pannerade fiskfiléerna när Milda slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst
Nötpanerad Fisk

Nötpanerad Fisk

Fiskpinnar. Skär fisken i mindre bitar. Vänd fisken i nötblandningen och stek i rapsolja till fisken är klar
Fisk med apelsin och ris

Fisk med apelsin och ris

Lägg i fiskfilén ev. Lägg upp ris, fisk och sås. 600 g fiskfilé (pangasius eller torsk). 600 g fiskfilé (pangasius eller torsk)
Fisk med mandeltäcke

Fisk med mandeltäcke

Lägg tinade fiskbitar i en smord ugnsform. Fördela blandningen på fisken och strö på mandelspån. Stek i 225 grader ca 20 min, eller tills fisken är vit och fast igenom
Italiensk fisk med kapris- och citronsås

Italiensk fisk med kapris- och citronsås

Stek fisken i smör. Slå såsen över fisken. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl- eller rågmjöl att panera fisken i, vit- eller svartpeppar, smör, olivolja, 1-2 msk små avrunna kapris, 2 sardeller, 1 hackad vitlöksklyfta, 1 dl vitt vin, saften av 1 citron, 1 tsk sambal oelek, 2 msk hackad persilja. 2 filéer vit fisk beroende på storlek, vetemjöl