Köttet från hönan och grönsakerna gör sig perfekt i en kall sallad på risoch inlagda grönsaker – utmärkt sommarmat som gör sig perfekt en varm sommardag med ett glas rosévin
Blanda risetmed päronklyftor, getost, rucola, granatäpple och nötter. Halvera granatäpplet och slå ut kärnorna genom att banka med baksidan av en träslev på granatäpplehalvan
Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof medrisochsallad
Servera medris, lite färska tomater och ett glatt humör. Ochmed Oumph. Så mycket för ambitionen att hålla uppe två blogginlägg i veckan sommaren igenom med #jävligtgodbbq =/ Fail från the start
ca 1,4 kg kycklingdelar med ben 1,5 hönsbuljongtärning ca 7 dl vatten 1 morot, i bitar 1 gul lök 5 hela nejlikor 1 lagerblad (litet). 2 msk curry 2 msk smör 1,5 msk vetemjöl 3 dl silad buljong från koket 1 dl grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.