Idag gjorde jag dessa fishtacosmed hot mayo och mangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg med lite bakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
Rör ihop majonnäs med srirachasås och ställ svalt. Tina sojabönor och mango (om den är fryst). Servera allt i värmda tortilla med sallad och rostad lök
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Fish and chips, elakt beskrivet som pommes frites med fiskpinnar och remouladsås. I London serveras alltid fish and chips med en enkel maltvinäger vid sidan av
blanda mjöl, bakpulver och maizena i en skål. Fish’n’chipsmed curry och äppelmajonnäsIstället för citron är det gott att servera maltvinäger till och ringla över vid servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.