Till exempel på fredag då det vankas fredagsmys medtacos. Då kan ni byta ut allt som heter Santa Maria och fixa till något som är hundra gånger godare (och då tycker jag ändå om vanlig tacos, men det här är i en annan klass)
Idag gjorde jag dessa fishtacosmed hot mayo och mangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg med lite bakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
För en tid sedan skrev jag till exempel ett inlägg om hur man kan piffa upp den klassiska ”svenne-tacosen” genom att göra sina egna tortillabröd, byta ut köttfärsen, göra sin egen guacamole och salsa osv
Ett måltid Fish & Chips. Så tog jag ut en och en form, skärde ut fiskpinnarna, panerade dem (först i ägg så i pofiber/kokosmjölblandningen) och stekte dem lätt i olivolja på medium värme tills de blev läckert gyllenbruna
Rör ihop majonnäs med srirachasås och ställ svalt. Tina sojabönor och mango (om den är fryst). Servera allt i värmda tortilla med sallad och rostad lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.