Filodegspaj med lax och dill
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 vitlöksklyfta
  • 5 schalottenlökar
  • 1 msk olivolja
  • 160 g babyspenat
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 4 ark filodeg
  • 1 msk smält smör
  • 200 g kallrökt lax i skivor
  • 1 citron
  • tvättad
  • 2 dl ricottaost (ca 130 g)
  • 1 kruka finhackad dill
  •  
  • Äggstanning
  • 2 dl mellanmjölk
  • 4 ägg
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 ägg till pensling

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.