Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. späd ev med lite mer vätska. Stäng av plattan och rör ner hackad dilloch kräftstjärtar
Salta och peppra. 12 msk hackad dill. 1400 g räkor med skalSätt ugnen på 225°. 1Blanda ihop vispgrädde, crème fraîche, dilloch dijonsenap i en skål. 1Häll såsen över din torskgratäng och sätt in i ugnen i ca 20 minuter. 1När gratängen är klar i ugnen, toppa med skalade räkor. 1Servera gärna tillsammans med kokt potatis
1 Salta torskfilen och låt det rimma ca 10 min. 2 Stek bacon, champinjoner skurna i fjärdedelar med smör i en het stekpanna. 3 Smaka av med salt och peppar. 4 Servera torsken med champinjoner, bacon och potatismos
Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.