Servera laxen tillsammans med pressad potatis och garnera meddill. Blanda crème fraiche, grädde, dill, finrivet skal från apelsin och citron samt apelsinsaft i en skål
Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. späd ev med lite mer vätska. Stäng av plattan och rör ner hackad dilloch kräftstjärtar
Garnera meddilloch servera med färskpotatis/ris/klyftpotatis. Krydda med salt och peppar. av med salt. Den här laxen har en härlig smak av grädde, citron och karaktäristisk västerbottenost
Finhacka den kallrökta laxenoch blanda med spenat, äggvita, grädde, salt och peppar. Skala och finhacka löken och fräs utan att den får färg i en stekpanna med smör
Idag fick det bli smaken av pepparstekt lax smaksatt med citron. Därefter la jag skivade champinjoner i samma panna med en klick smör så smakerna fick hänga medoch blomma ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.