en skvätt grönsaks- eller kycklingfond. Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche ochlöjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
MatarkivetE-postSkrivutFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. När jag hade tjejmiddag för ett tag sedan bjöd jag på ännu en sorts pimpade chips, nämligen dessa med creme fraiche, löjromoch hackad rödlök
) och en no-brainer på samma gång. För vem har inte ätit rösti med creme fraîche, stenbitsromoch hackad rödlök som en retroförrätt (fast numera är det en middgsrätt för min del) OCH halv avokadotoppadmed samma saker, likaså som en retroförrätt
MatarkivetE-postSkrivutFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. I lördags, min sista middag hemma i Skåne med mamma och pappa, höftade jag ihopreceptetoch resultatet blev riktigt bra
Avsluta med flingsalt och servera med en klick crème fraiche för en perfekt avslutning på en måltid. Häll i calvadosenoch tänd på med en tändare eller medtändstickor
Smaka av såsen - röran - i skålen med lite av lagen från matjessillen. Toppa matjessillen på fatet med röran och garnera med hackad dill, gräslök samt rädisor
Blanda ihop strö- ochfarinsockeroch strö över bruleen och bränn med en livsmedelbrännare eller sätt ugnen på snabbuppvärmning och grilla högst upp tills sockret smält
MatarkivetE-postSkrivutFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Blanda senapskrämen, smaka av med salt och peppar och ställ svalt till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.