MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar. För vem har inte ätit rösti med creme fraîche, stenbitsrom och hackad rödlök som en retroförrätt (fast numera är det en middgsrätt för min del) OCH halv avokado toppad med samma saker, likaså som en retroförrätt
Krydda med salt och peppar. Blanda övriga ingredienser och häll såsen över fisken. Enkelt att göra men tycker tyvärr att det var otroligt dålig smak på allt i detta receptet
Förut har jag alltid lagat makaronipudding enligt grundreceptet i Vår Kokbok, men sedan Mannerströms kokbok Husmanskonst intog mitt kök så är det hans recept som inspirerar
Servera medcrèmefraiche, röd lök ochost. Häll grovsalt i en ugnsfast form, tryck ner potatisarna i saltet och picka hål i dem ett par gånger med en kniv
Pröva någon gång att servera den med en stark ostsåsochrostad mandel. Fräs samman matfett och mjöl i en tjockbottnad kastrull och späd med mjölken eller mjölkblandningen litet i taget till en tjock, blank sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.