Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den medcreme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
Krydda med salt och peppar. Blanda övriga ingredienser och häll såsen över fisken. Fiskgratäng med dijon och crème fraicheRecept för 2 personer1 paket fryst fisk1 tsk salt1 ½ krm svarpeppar1 dl mjölk/grädde1 dl crème fraiche3 tsk dijonsenap1 msk nykrossad dragon eller 2 msk kapris1 dl riven ostSkär det halvtinade fiskblocket i centimeterstora skivor. Strö över osten och grädda i 20 minuter i 225 grader
Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chips medcremefraicheochstenbitsrom som är riktigt gott och ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
Toppad medcremefraicheochstenbitsrom känns hela rätten dessutom lite lyxig. Denna frittata fullmatad med nypotatis, spenat och brittisk sparris var verkligen supergod
Smöra de två återstående skivorna bröd och lägg dessa på smörgåsarna med smöret uppåt. Vända på brödskivorna så att den smörade sidan är nedåt och fördela avokado, fetaost och rödlök på brödskivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.