Vispa crème fraîche och vaniljpulver med elvisp till fast konsistens. crèmefraiche. Lägg varje ruta smördeg i en portionsskål, t ex liten crème bruleeform
Toppa matjessillen på fatet med röran och garnera med hackad dill, gräslök samt rädisor. Smaka av såsen - röran - i skålen med lite av lagen från matjessillen
Rulladerna serverades med sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Avsluta med flingsalt och servera med en klick crèmefraiche för en perfekt avslutning på en måltid. Häll i calvadosen och tänd på med en tändare eller med tändstickor
Koka äpplena mjuka med vinet i en gryta med lock. Dra av skalet från tomaterna och halvera dem genom roten, gröp ur kärnhusen med en tesked och ställ tomaterna åt sidan så länge
Det är en hallonpaj med mördegsbotten som är fylld med vanilj ochcrèmefraiche. Många brukar baka den här varianten men med ananas i vilket är jättegott också, men jag var sugen på hallon istället och så fick det bli
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.