Låt blandingen stå och svalna lite. Han medden röda luvan väntar i mitt kök o Al mjauuuuuu. Lägg socker, sirap, smör, salt, kondenserad mjölk och vatten i en tjockbottnad gryta
Täck formenmed alufolie, ställ in den i ugnen, och låt fisken ugnsbakas i tjugo minuter. såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka
Tillagningen är inget man gör på en eftermiddag, jag fick planera allt utifrån när jag kunde ha fått tag i samtliga ingredienser då vissa av dem inte alltid finns i hemmasortimentet
Den ska inte vara för hårt vispad utan fortfarande kunna rinna lite. Ta en annan bunke och vispa grädden tills den är lagom tjock, typ som en fluffig vaniljsås eller liknande
detta blev mycket smakligt och var rätt enkelt att slänga ihop, men trots att vi använde ett fett kött, avocado och rapsolja samt en fet yoghurt så kändes det ändå som att den där mättnaden man nu vant sig vid inte infann sig
Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)GillaGilla Laddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.