Krispig tofu i en sanslöst god sås med apelsin och mango chutney Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram tofu , fast, 250 - 300 gram 0,5 dl maizena 1 dl apelsinsaft , 1 - 1,5 dl (2-3 apelsiner) 1 st apelsin , skal från en apelsin=50 g 2 msk mango chutney 2 msk olivolja 2 msk ljus soja , japansk 2 tsk ingefära , riven 2 klyfta(or) vitlök , pressade 0,5 st röd chilifrukt , finhackad Köp receptet www.tasteline.com
Krispig tofu i en sanslöst god sås med apelsin och mango chutney Det är i princip omöjligt att bränna tofu, så låt den steka ordentligt på varje sida och få fint med färg Tasteline
VEGETARISK KRISPIG TOFU MED APELSIN OCH MANGOCHUTNEY Blanda medapelsinsaft, mango chutney, olivolja och sojasås i en skål. Tärna tofun och blanda med majsstärkelse i en skål mikkirosenlind
Krispig fisk med kall sås och potatis Det ska gå snabbt och alla ska gilla det. Skala potatisarna, lägg i saltat vatten och sätt igång. När fisken är klar och potatisen kokt, servera Smaskelismaskens
Nyttiga och goda krispiga chips Låt dem sen svalna och servera gärna med din favoritdipp eller sås. Lägg upp allt på plåten, med litet mellanrum mellan varje bit brunettgundas.blogg.se
Ugnslax med dilltäcke och kall sås Garnera med citronklyftor och dill. Lägg laxsidan med skinnsidan neråt på bakpapper i en ugnssäker form Matklubben.nu
Krispig lax med nudlar och broccoli Ingredienser Portioner. 4 600 g laxfilé i bit 1 tsk salt 3/4 dl panko (asiatiskt ströbröd) 2 tsk finrivet limeskal rapsolja 2 broccoli (à 250 g) 200 g risnudlar Dressing 1 1/2 dl sweet chilisås 1/2 dl japansk soja 1 riven vitlöksklyfta 1 msk finriven ingefära Till servering 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Fräsch och superenkel efterrätt med apelsin och granatäpple De har sålt granatäpplen väldigt billigt på vårt Ica under hösten, så jag har shoppat med mig ett hem då och då och haft det i mat t Kumminosten
Raw Apelsin och Saffranscheesecake med pepparkakskryddad botten Så det passar verkligen att kombinera raw cheesecake med julkryddor som saffran, kanel, kardemumma, ingefära och kryddnejlika och smaksatt medapelsin| Food that Loves You!
Krispig lax i krämig parmesan- och citronsås Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Lax 250 gram laxfilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1,5 tsk olivolja 1 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 25 gram parmesanost 0,5 st citron(er) 0,5 kruka(or) färsk gräslök Varm kålsallad 150 gram brysselkål 1 klyfta(or) vitlök 0,5 tsk chiliflakes 1,5 tsk olivolja 125 gram grönkål 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Krispig råraka med skagenröra och rom Stek på medelvärmemed skirat smör tills potatisen är krispig och gyllenbrun på båda sidor. Skala potatisen och riv på den grova sidan på rivjärnet www.koket.se
Krispig sallad med räkor och citron- och dilldressing Smaka av med salt och peppar. Servera med rostat bröd eller pain riche. Vänd ner lite olivolja och balsamvinäger i salladen Milda.se
Krispiga italienska risbollar med vitlöksdipp och citronmarinerad svartkål Blanda detta med riset, smaka upp med salt och peppar. I samarbeta med Vegomat gjorde vi dessa risbollar vegansk genom att byta ut mozzarellan mot en sojsbaserad ”mozzarella” 3 kockar 7 kids
Krispig potatisplätt med räkröra och gurksallad Vispa créme fraiche med elvisp tills den blir fast, tillsätt hackad lök och dill, räkor och stenbitsrom Mattias Jeppsson
Nattjäst apelsin och morotsbröd Startade morgonen med ett grymt gott nattjäst bröd medapelsinoch morot, lite julkänslan på brödet med tanke på apelsinenVictorias provkök
Krispig ört- och vitlökspotatis Servera ört- och vitlökspotatisen med ex-vis grillat kött, (här grillad fläskfilé), majskolv, sallad och en eller flera såser Matochbakverkstan
Apelsin och saffranstryffel Så var det äntligen dags att börja med julbaket. Koka upp grädde, honung, saffran ochapelsinskaloch häll över chokladen Swedish food mafia
Apelsin och morotsmarmelade Pressa saften ur apelsinerna, dela dom i mindre bitar, mixa dom, lite fruktkött skal ska vara med. Lägg i rena glasburkar, medans det är varmt Matklubben.nu
Krispig kycklingschnitzel med vispat örtsmör och pommes Kyckling2 kycklingfiléer 1 ägg 2 dl pankoströbröd 2 dl parmesanost, riven salt svartpeppar, nymalen neutral olja, att steka i www.koket.se
Apelsin och ingefärsboost Nu är det ju förkylningstider och vi kan alla behöva en boost. Kör detta i en juice råcentrifug och njut direkt Annikas Bakery House
Krispiga rårakor med keso och rårörda lingon Blanda i en bunke med ägg, salt och peppar. Skala och grovriv potatisen samt skölj och grovhacka blomkålen MatHem
Apelsin och mandelkaka med saffran och choklad (glutenfri, mjölkfri)Apelsinoch mandelkaka med saffran och choklad. Liknande recept finns tydligen även i Marocko, medelhavsområdetoch mellanöstern | Food that Loves You!
Ost- och skinkpaj med krispig sallad Pajdeg3 dl vetemjöl 100 g smör 3 msk vatten, kallt. 1Fyllning1 gul lök, stor 2 msk smör, att fräsa löken i 150 g rökt skinka 3 ägg 3 dl vispgrädde 1 dl Västerbottensost, riven 2 dl hårdost, riven (t ex herrgård) 0,5 tsk salt 1 krm svartpeppar, nymalen 0,5 krm cayennepeppar www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.