Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med nymalen vitpeppar samt lite cayennepeppar. Blanda ihop alla grönsakerna och krydda med salt och peppar samt lite olivolja och vinäger
Smula ner fetaost i en skål och blanda med yoghurt, honung, körvel och rödlök. 1 600-700 g varmrökt lax. 1 4 rökta laxfenor. 1Rensa fisken och lägg upp bitar på fatet
Röktfisk är ju bland det bästa jag vet på sommaren. Rensa fisken och lägg runt om. Ingredienser (2 portioner)Ca 400 gram orensad rökt makrill100 gram skivade rödbetor125 gram blandad sallad2 kokta ägg10 stycken cocktailkapris eller 2 msk småkapris150 gram färskpotais, halveradeDressing 1 dl gräddfil2 msk dijonsenap1 tsk honungNågra skvättar från kaprislagenSalt & svarpeppar från kvarnGör så här1
Servera potatisen tillsammans medfisken. Tillsätt mjölk, grädde, fond och senap samt smaka av med salt och peppar Låt blandningen tjockna i stekpannan under omröring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.