Riv vitkålen tunt med osthyvel eller mandolin och riv pepparroten på ett rivjärn. Blanda därefter kål, selleri, majonäs, pepparrot och blandade gröna blad
Den här laxrullen gjorde jag nu i vår i Turkiet, hade tagit med ett paket rökt lax hemifrån. rökt Lax. Äggsmör är en gammaldags Finsk specialitet, här har jag gjort den lite smakrikare med riven pepparrot
Smula ner fetaost i en skål och blanda med yoghurt, honung, körvel och rödlök. 1 600-700 g varmrökt lax. 1 4 rökta laxfenor. 1Rensa fisken och lägg upp bitar på fatet
Servera fiskenmed kokt potatis - eller kanske pressad om man vill. Peppra fisken. Så till er (oss) med laktosintolerans - använd den laktosfria färskosten som finns och riv lite färsk pepparrot i istället
Blanda dem med färskost, pepparrot och dill. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft. Fördela laxröran på ägghalvorna och garnera med riven pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.