Rökt lax med utöröra och färskpotatissallad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g rökt lax
  • 11 dl cremé fraiche
  • 1100 g handskalade räkor
  • 12 kokta ägg
  • 1 dill
  • 150 g tubkaviar
  • 150 g rödlök
  • 1400 g kokt färskpotatis
  • 150 g spenat
  • 116 cocktailtomater
  • 130 g sockerärtor
  • 150 g grön sparris
  • 130 g skivade morrötter
  • 1600 g rökt lax 1 dl cremé fraiche 100 g handskalade räkor 2 kokta ägg dill 50 g tubkaviar 50 g rödlök 400 g kokt färskpotatis 50 g spenat 16 cocktailtomater 30 g sockerärtor 50 g grön sparris 30 g skivade morrötterUtöröra: Hacka dillen fint, hacka även ägget och rödlöken i 5 mm stora tärningar. Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med nymalen vitpeppar samt lite cayennepeppar. Potatissallad: Klyfta potatisen i fjärdedelar och halvera tomaterna. Strimla sockerärtorna och sparrisen tunt i ca 2 mm strimlor. Blanda ihop alla grönsakerna och krydda med salt och peppar samt lite olivolja och vinäger.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.