Ta bort den grova mittnerven på savoykålen, och strimla bladen. Det står inte på förpackningen att man behöver göra det, men jag brukar alltid skölja riset för att få bort ev skräp
Av en händelse gick jag in på Arlas hemsida, för att se vilka andra smaksättningar de hade, och då upptäckte jag att de hade en tävling, där man just skulle använda den här crème fraichen i en maträtt
Hamburgerbröd brioche850 g Manitoba cream mjöl 25 g strösocker 15 g salt 40 g jäst 5 dl mjölk, ekologisk 50 g honung 75 g rapsolja. 600 g högrev, grovmalen (svensk) 2 msk vatten ca 2 droppe liquid smoke ca 1 tsk tabasco 2 tsk malen svartpeppar 3 tsk salt
Jag fick lite kyckling kvar sedan jag gjort min helstekta kyckling i ugn, och de resterna använde jag i en paj, tillsammans med broccoli, tomater, ost och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.