Bacon- och cheeseburgare på högrev
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hamburgerbröd brioche850 g Manitoba cream mjöl 25 g strösocker 15 g salt 40 g jäst 5 dl mjölk, ekologisk 50 g honung 75 g rapsolja
  • 1 Till pensling1-2 ägg salt vatten
  • 1 Hamburgerdressing1,5 dl majonnäs 5 skiva inlagd gurka 1 msk ketchup 1 msk senap 0,25 tsk vitlökspulver 0,25 paprikapulver 0,5 krm cayennepeppar
  • 1 Burgare:600 g högrev, grovmalen (svensk) 2 msk vatten ca 2 droppe liquid smoke ca 1 tsk tabasco 2 tsk malen svartpeppar 3 tsk salt
  • 1 Eldost-fries2 halloumiostar, eller eldost 1 dl vetemjöl special svartpeppar, nymalen
  • 1 Elding bacon-dip2 dl crème fraîche, ekologisk 2 msk majonnäs 1 klyfta vitlök 2-3 skiva bacon salt svartpeppar, nymalen
  • 1 Till servering4-8 skiva cheddarost 4 blad sallad 140 g bacon, svensk (ett paket) 1 rödlök 1 bifftomat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.