Vilken fantastisk vinterdag jag vaknade upp till. Japp nu har vi snö igen och det är väl sådär, mensolen strålar från en klarblå himmel så då får det väl vara okey med ett vintervitt landskap
Smula ner jästen och rör runt tills jästen lösts upp och rör sedan ut kesella i bunken. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Gör sirapen först, den kan du sedan förvara i kylen några veckor om inte allt blir uppdrucket och du kan även använda som saft (om du inte vill testa att blanda andra drinkar med den)
Du ska kunna hålla skålenupp och ner när de är klara. Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.