Mat & Bak Smör. Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåtenmed gott om utrymme för jäsning
Recept kommer från boken Juices, smoothies & sunshine foods, skriven av Maria Wirén. Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt eller i bullformar av papper
* Gör som Beate (och jag i år) – åk tillettköpcentrum i julrushen, sätt dig vid ett bord medencappuccino, njut av julstämningenoch av att du är lugnet själv eftersom du var klar med de flesta julförberedelserna redan i november
Om du serverar den som huvudrätt är det gott att servera denmedett grovt, mjukt bröd. Garnera eventuellt innan serveringenmed lite finhackad paprika, några dillkvistar eller något annat som du tycker passar
Squashsallad. Blanda majonnäs, crème fraîche, senap, finhackad kapris, salt och peppar, smaka av och vänd ner det kylda stekta, ställ åter kallt minsten timme innan servering
Låt svalna något och skölj under tidenbabysallatenoch lägg upp på ett stort fat. En trevlig rätt som lunch eller varför inte lägga upp på separata tallrikar och servera som förrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.