Skala vitlöken och pressa ner i havresmeten. Koka quinoan enligt anvisning på paketet. Blanda sedan quinoan med rödkål, vit balsamvinäger, olja och smaka av med salt och peppar
Denna gång i form avenav mina favoriträtter från det grekiska köket, nämligenmoussaka. Nu är det bara solen och havsutsikten som fattas för att det ska kännas som om jag var där
Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Lägg hälftenavauberginen i en smord, eldfast form. Aubergine, zucchini och champinjoner ska alla stekas på ganska kraftig värme därför att de innehåller så mycket vätska, som först måste avdunsta innan de börjar ta färg
Ojojoj, vilken varm och solig vårdag vi har bjudits på idag, i alla fall här nere i våra trakter av landet och vi hoppas alla andra har fått njuta av samma som vi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.