En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Denna rätt lagar jag de dagar jag vill servera middag snabbt utan att stå för länge i köket
Jag anser mig själv vara ganska äventyrlig när det gäller att prova ny och annorlunda middagsmat, men när det kommer till frukost är jag konstigt nog väldigt konservativ
Köttfri måndag = Curry bowl Vi försöker variera maten hemma så gott det går med tanke på barn och deras inte allt för varierande önskemål… Vegetariskt händer tyvärr inte så ofta som jag önskat
4 port1st smördeg tomat/basilikaFyllning. 2dl röda linser3 ägg2 dl mjölk/yoghurt3 kvistar färsk timjan3 kvistar rosmarin1 tsk salt½ tsk grovmalen svartpeppar200g kidneybönor1 st gullök200g fetaost2 tomater½ dl riven ostTryck ut smördegen i en pajform och grädda på 200g någon minut
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Godmorgon, godmorgon. Här i huset är vi alldeles nyvkna och ska strax sätta oss och äta frukost. Min dotter hade en mysig avslutningsdag på förskolan igår - de åt glass och hadre mysigt tillsammans, och vi fick med oss en laminerad bild hem på de sex barn som alltså ska byta avdelning efter sommaren
Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig och god auberginen blir i ugnen. Ibland gör jag en vegetarisk variant, som jag brukar ha som tillbehör
Jag gillar moussaka men inte att tillaga den eftersom all matlagning som ta mer tid än dryga halvtimmen (exklusive tiden i ugnen) är slöseri med tid enligt min mening