Minnsni korvgrytan Forsell eller är det bara i oss den har satt sina djupa spår. Förra veckan kockade Håkan tillenriktigt snabblagad och enkelkycklinggrytatillmiddag
Medeltidsveckan börjar gå mot slutet, så idag var det dags att gå enpromenad nere vidmedeltidsmarknaden, fullt av folk som var fint utklädda och massor av roliga saker till salu
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. den. Hur har ni det i höstmörkret. Även om vi tänder ljus, dricker varmt och försöker mysa till det itillvaronlite
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Fredag igen, intevilken fredag som helst utan lönedag dessutom. Så mycket folk det var på vår gågata och så många blå små påsar man såg i händerna här och där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.