1956. För
att få en känsla hur det såg ut när spårvägen gick mitt i dagens Nynäsvägen rekommenderar jag denna bild från Stockholmskällan vilken visar hur det såg ut vid hållplatsen Kyrkogårdsvägen
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut intevilt, för använder du massa konstigaingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Intemig emot, jag är verkligenenhöstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Som sagt, nu låter han mig prova och här kommer resultatet. Om formen har ett speciellt mönster med små detaljer så slå deni bordet ett par-tre gånger så att eventuella luftbubblor försvinner (det glömde jag tyvärr…)
Och det här var enriktig höjdare. Visstfinns det mycket som är viktigtivardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Vanliga med ett gott och enkelt recept härifrån. Jag har gjort våfflor, för första gångenimittliv. De blev jättegoda och frasiga (de lite ljusare till höger ibild)
Visst ser brödreceptenhärlig ut och doften av nybakat bröd på morgonen är något speciellt. Ficken hem en broschyr från Arla enbart med frukostinspiration
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.