Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsen och använde ien pastagratäng. Jag brukar göra pastagratäng med överbliven köttfärssås somblirliteolika från gång till gång beroende på vad jag råkar ha hemma att piffa upp med
Vilket är synd eftersom jag trivts så himla bra och tycker väldigt mycket om mina handledare och kollegor, så igår gjorde jag sistadagen och på måndag börjar jag på det nya stället
Kakan ska fortfarande vara litekladdig (meninte lös) imitten när den är klar. Jag varken bakade eller åt kladdkaka idag, är ju inne på minpaleo-diet (men ska nog testa att göra en paleokladdkaka snart) men för några veckor sen bakade jag enväldigtvit kladdkaka med äpple i
Det börjar blidags att ta denamerikanska mackan på allvar. OK då, dags att frukostera. De kan vara särskilt små hamburgare men också små andra mackor, en hamburgare är faktiskten smörgås egentligen, med pulled pork, corned beef, kalkon, tuna salad, eller vad som helst som man kan stoppa mellan två bröd egentligen
Midsommaraftonifredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kringmidsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Susanna Livijn Wexell. Hacka pistagenötterna och häll upp på ett fat. Värm grädden och häll den heta grädden över chokladen och rör runt så att chokladen smälter
Lägg skinkanien smord ugnsform. Skär skinkaniskivor, tunna eller tjocka efter eget tycke. Koka ihop alla ingrediensertillenstuvning, allt utom ost, tomat och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.