en varsin shot på äpple & ingefära som väcker upp allt i kroppen, en juice på ananas, björnbär, blåbär och mandelmjölk och såklart lite färsk röd grapefrukt till det
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Intervaller var bra krydda och kanske inte rätt uppladdning för långkok, men lite tjuvsmaskande på nachosen och det färska brödet så gick det fint
Den har många positiva egenskaper, till exempel bidrar den till att avgifta kroppen och stärka kroppens immunförsvar, är välgörande för matsmältningen och neutraliserar kroppsodörer som tex dålig andedräkt
Till förrätt åt vi gratinerad kronärtskocka och till varmrätt en härlig Bouillabaisse, en fisk- och skaldjursgryta från Provence, som serverades med aioli och ett härligt bröd med timjan i
Fick en snabb tid hos tandläkaren och inflammation runt området. facebook som såg gott ut. En dag till. liten spruta med mig hem som jag kan behandla själv med
Hur motsägelsefullt det än kan låta, med tanke på matlagningensdominerande roll i mitt liv, så är det just införskaffandet av ny spis som fått stryka på foten till förmån för mer akuta angelägenheter
Det kanske inte var särskilt jättesmart att tacka ja till att baka ännu en bröllopstårta när man inte har något kök att göra det i, men jag har ju en familj som ställer upp så jag behövde inte tacka nej
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.