Stek löken mjuk och tillsätt därefter potatistärningar, majs-, ärter- och paprikablandningen. härligt är det ochmed fågelkvittret i bakgrunden känns det som om våren verkligen är här
Kärna och gröp ur avokadorna och hacka dem. 11 vitlöksklyfta . 13/4 tsk salt . 1nachos till serveringFinhacka chilin och kärna ur tomaten. 1Tillsätt limesaft och chili i en skål med avokadon och tomaterna. 1Riv ner vitlökenoch smaka av med salt och svartpeppar. 1Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan. 1Ät och njut
Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt. Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar
Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till ochmed att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Täck med crème fraiche-blandningenoch upprepa sedan allt. Hacka lök, vitlök, selleri och morot smått. Stek i en gryta på hög värme i olivolja till löken får fin färg
Medan grönsakerna är i ugnen blanda ihop ricotta, parmesan, örter, vitlökoch salt i en skål. Lägg aubergine- och zucchiniskivor på en plåt tillsammans med körsbärstomaterna
Zucchinipanna medlökoch röd pesto. Röran smakar förträffligt bra tillsammans med pasta och lite riven ost, men jag kan tänka mig att det också kan vara gott att servera röran som tillbehör till annan mat, t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.