MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Trots att jag har många kokböcker i London har jag kvar några hemma i Sverige med, både i sommarstugan och vanliga huset
Under tiden fixar du en stor grönsallad med spenat, ruccola. Igår var det uppvisning/konsert med Vincent orkester, så det blev en snabb blomkålsgratäng med lite skinka till middag efteråt
Stek löken på låg värme i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min. 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 blomkålshuvud, ca 500 g 2 schalottenlökar 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja ½ dl hackad bladpersilja pressad saft av ½ citron 1 tsk flingsalt
4 Auberginespett 12 korta grillspett 2 auberginer (à ca 250 g) 2 tsk salt Misoglaze 2 msk misopasta 2 msk japansk soja 2 msk rapsolja Rårissallad 2 dl råris (gärna svart) 1 broccoli (à ca 250 g) 2 krm salt 2 msk rostade sesamfrön 1 dl hackad koriander Dressing 1/2 dl olivolja 1 msk färskpressad limejuice 1 riven vitlöksklyfta 1/2 skivad röd chili 2 msk riven ingefära 1 krm salt Till servering srirachamajonnäs Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ett nytt favorittillbehör som jag kommer att göra många fler gånger i framtiden. 200 g smaksatt färskost (jag använde philadelphia vitlök-örter). 200 g smaksatt färskost (jag använde philadelphia vitlök-örter)
Salta och pensla med smör-&rapsolja. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg sötpotatis 1 dl rostade hasselnötter 1 tsk salt 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv Spenatpestokräm
Servera pastasalladen som den är, eller med valfritt tillbehör. Skär zucchini, cocktailtomater och röd paprika i mindre bitar och lägg i en salladsskål
Skölj bönorna. Finhacka chili, pressa juicen I limen. Stek majsen lite lätt i olja och låt rinna av och. Hacka tomaterna i 1x1 sm, hacka koriandern och blanda ihop alltihop, helst medan majsen är ljummen så att smakerna utvecklas
Det perfekta pannacotta-reseptet enligt henne. Sallad med pepparlax, citrondillmajonäs och krutonger. Skölj hjärtsalladen och babyspenaten och lägg i bunke
Om du använder bönor från burk - spola dem i kallt vatten. 2 tsk italiensk salladskrydda. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar