Creamy Aubergine-Zucchini Bake
Hovkonditorn
Hovkonditorn
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3-4 portioner
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 250 g körsbärstomater
  • olja
  • salt
  • peppar
  • 250 g ricotta
  • 1 dl parmesan
  • 0,5 msk torkade örter
  • 1/4 tsk vitlökspulver
  • salt
  • 175 C ugn
  • 25 minuter Med
  • 20 minuter
  • 3-4 se
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 250 g cherry tomatoes
  • oil
  • salt
  • pepper
  • 250 g ricotta
  • 1 dl parmesan
  • 1/4 tsp garlic powder
  • salt
  • 175 C oven for
  • 20 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.