Lättlagad och innehållsrik pastarätt med tonfisk. Koka upp pastan enligt förpacknings anvisningar. Denna maträtt tar absolut inte mer än en kvart att tillaga
Här kommer som utlovat receptet med pasta carbonara som jag bjöd på i fredags. Koka pastan. Ett perfekt recept för en fredagskväll eller om du vill bjuda över en vän mitt i veckan
Det finns många tänkbara användningsområden för misopastan – det är en grym smaksättare. Att kombinera med nudlar är klassiskt och alltid smarrigt, men visste du att det faktiskt går utmärkt att variera med pasta
Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten. Koka pastan en minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat
Gör så här Koka pastan enligt anvisning på paketet. Blanda pastan med såsen. 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost. 300 g pasta penne. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 dl Kelda® pastasås portabellosvamp&ost 300 g pasta penne ½ zucchini 3 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 krm svartpeppar 1 krm salt 150 g halloumi 2 msk hackad färsk persilja
Gör så här Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera med pastan. 300 g pasta farfalle. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g kycklinglårfilé 300 g pasta farfalle 1 msk Arla® Smör-&rapsolja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 3 salladslökar 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche parmesan&vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.