Och dessutom oftast trista korvar, ful-korvar som jag kallar dem. Visst är det komiskt så mycket vi svenskar grillar så fort solen kikar fram och Berra och jag brukar inte vara ett undantag
Jag vet inte om det är att jag blir hungrigare nu när jag jobbar eller om jag bara har vant kroppen vid ett mellanmål men nu klarar jag mig nästan inte utan något litet ätbart både på för- och eftermiddagen
Detta leder till att andelen inflammationsfrämjande signaler ökat enormt i det moderna samhället med en rad sjukdomar som följd (exempelvis hjärt-kärlsjukdomar och inflammatoriska sjukdomar såsom astma, tarmsjukdomar & reumatism)
Smält chokladen (jag gör det i mikron) och doppa bollarna. En Ferrero Rocher-kopia. Min hemgjorda Ferrero Rocher150 g hasselnötter100 g hasselnötswafers (finns t ex på Lidl)200 g Nutella250 g mörk chokladRosta hasselnötterna i 180 graders ugn i 8-10 minuter, lägg dem sedan i en kökshandduk och skrubba bort så mycket som möjligt av det bruna skalet. Ta en tesked smet i taget och forma totalt ett 40-tal kulor. 8-10 minuter
Alla recept är gluten- och mejerifria. Det här brödet är så gott. Och det blev jättebra. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. ) 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
» E-postadress. Det här med vardagsmat…. jag fick tid över till det med denna onsdagskväll. När jag var liten hände det ganska ofta att vi åt efterrätt
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.