Håkans portion, ser ut som vi bränt vid tonfisken något oerhört men så är det alltså inte. Det börjar ta på dom nu så förhoppningsvis springer vi snart på nya paket att ta hem och lägga i frysen
Vi gör först ett litet hål och dricker det goda vattnet. Vilken lyx – jag älskar kokosnötter. Sedan gör vi hålet större och gröper ut det goda kokosköttet
På det ett lager riven prästost, strimlad rökt skinka, champinjoner, lök, paprika, färska tomater, skivad mozzarella, lite olivolja, svartpeppar och självklart oregano
Juice & smoothies. Jag vet inte om det är att jag blir hungrigare nu när jag jobbar eller om jag bara har vant kroppen vid ett mellanmål men nu klarar jag mig nästan inte utan något litet ätbart både på för- och eftermiddagen
Det bjöds på bullar, sirapssnittar, tårtor och. Perfekta till och med. De kommer inte att se färdiga ut då, och det är därför de blirså perfekt kladdiga
Lägg betan därefter på ett fat som tål värme och håll den/dem varma till servering, betan/betorna kan med fördel penslas med lite olivolja så att det inte torkar ut så länge det hålls varma
Stek skivorna mjuka i olivolja på båda sidor. Vitlöken går att utesluta om man inte gillar det. -) Fräs de hackade tomaterna i lite olivolja i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.