Tog till och med ett par jeans på mig innan jag susade iväg för att möta upp mina kollegor i morse. Det får detväl ändå vara värt tänker jag och kastar en längtande blick på ovanstående citron och kardemummakaka som jag bakade och serverade på cafeet
Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Men gör du det är det bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Lite käk på torsdagskvällen för en person vid bordet (hrm, i soffan framför TV. Då blev det en skapelse på det som fanns hemma, som nästan alltid finns hemma
På något vis hade det fallit sig så att de börjat prata om kollegans lite förändrade frukostvanor och att han hade hittat ett bröd som var väldigt annorlunda och som inte alls verkade påverka blodsockret på samma sätt som vanligt bröd
Smeten sväller inom några minuter till en deg. Det här brödet är så gott. Och det blev jättebra. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen
De tre nyss uppräknade har väl varit någorlunda okej men inget jag orkat med i längden. Sedan jag började med LCHF har det svåraste varit att avstå från brödet (om jag undantar mjölken förstås)
En perfekt sysselsättning som samtidigt gav lite välförtjänta pauser i rivningsarbetet. Receptet kommer från Jennie & Stina men jag bjuder på det här också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.