Det är ett lyxigt smakrikt kött vilket göra att man inte behöver äta så mycket. Det är ett bra substitut för potatissallad tycker jag, lite krämigt men knaprigt
stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. Boken i sig har fått en del kritik för att den inte alls är så renlärigt paleo som den utger sig för att vara, men brödet väckte min nyfikenhet
Det här brödet är så gott. Och det blev jättebra. 2 msk olja, tex rapsolja eller smält kokosolja. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 2 msk olja, tex rapsolja eller smält kokosolja
Först ut denna gång är den ljuvligaste citroncheesecake ni kan tänka er, och receptet hittade jag hos Charlotta på Matrepubliken, och det var hennes kompis Edith som bidrog med receptet
sesambröd, oopsies och en del grövre sorter med nötter och annat. Sedan jag började med LCHF har det svåraste varit att avstå från brödet (om jag undantar mjölken förstås)
Receptet kommer från Jennie & Stina men jag bjuder på det här också. En perfekt sysselsättning som samtidigt gav lite välförtjänta pauser i rivningsarbetet
Det är insidan som räknas, eller hur. Även detta receptet hittade jag på Matklubben. Bilden ser inte mycket ut för världen, men lägg inte för mycket tanke i det
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. En perfekt middag för sex personer och jag behövde inte ens gå till matbutiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.