I en mixerskål, kombinera majsmjöl, mjöl, socker, bakpulver och salt.
Gör en brunn i mitten av de torra ingredienserna och tillsätt olja, smör, ägg och mjölk.
Rör bara tills det blandas.
Häll smeten i en smord 9x13” långpanna.
Grädda i 350° (160 C )i 45-50 minuter.
Kesellan gör att det blir en väldigt härlig smak. Gelatinet gör att den blir lite "pannacotta-lik". Jag har i helgen gjort den godaste Cheesecaken jag ätit på väldigt länge
Gör så här. Detfantastiskabrödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Jag älskar saffran så tillsatt det i dessa tider. - 2 dl mandelmjöl. 2 dl mandelmjöl. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
fräs nötfärs och lök tillsammans, tillsätt vatten, sweet chili och tacokryddor. lägg ut pizzadegen på bakplåtspapper, kavla om det behövs så den täcker långpannan
Jag ersatte en del av mandelmjölet med kokosnötsmjöl. Gör så här. Så var det helg igen. Receptet är hämtat från Maria Mind Body Health och är till baguetter (jag har bakat baguetterna HÄR), men jag testade att göra pizzabotten av degen
)Som vanligt startade vi lördagen med ett sent uppvaknande som följdes av en härlig "ligga-kvar-och-dra-sig-hur-länge-man-vill-känsla", långfrukost, middagsplanering, shopping och lite tråkigare måsten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.