Det kommer från Anna Bergenström bok ’Annas nya mat’, och hon kallar det ’Detfantastiskabrödet’. Det här är ett brödrecept som jag oftast gör som bröd till buffé, grillat eller till soppa
Det här är ett bröd som är väldigt snabbt och enkelt att göra. Jag brukar göra det om jag ska bjuda på fika på jobbet eller om vi ska ha bröd som tillbehör, vid exempelvis en grillning
Som om det vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns som bergsbestigning
Rör bara tills det blandas. I en mixerskål, kombinera majsmjöl, mjöl, socker, bakpulver och salt. Gör en brunn i mitten av de torra ingredienserna och tillsätt olja, smör, ägg och mjölk
Detfantastiskabrödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Jag älskar saffran så tillsatt det i dessa tider. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.