Det kommer från Anna Bergenström bok ’Annas nya mat’, och hon kallar det ’Detfantastiskabrödet’. Det här är ett brödrecept som jag oftast gör som bröd till buffé, grillat eller till soppa
Det här är ett bröd som är väldigt snabbt och enkelt att göra. Jag brukar göra det om jag ska bjuda på fika på jobbet eller om vi ska ha bröd som tillbehör, vid exempelvis en grillning
Detfantastiskabrödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Jag älskar saffran så tillsatt det i dessa tider. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Igår frågade min kollega om jag bakat Detfantastiskabrödet. Jag älskar enkla bröd, och med endast en jäsning och ingen knådning kvalificerade det sig direkt in bland mina favvobröd
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
F. i. c. k. h. e. l. t. p. ö. s. g. f. r. m. a. b. d. ,. å. n. v. H. u. j. ). J. o. ä. -. K. 1. I. 2. y. 5. 4. (. /. G. S. 0. °. B. 3. R. 6. D. N. M. d l
Jag gillar inte att baka matbröd, det blir sällan bra, det år svårt att få brödet hårt på ytan och fluffigt på insidan men detta försök med â€Det knådfria brödet†blev över förväntan …
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.