Det kommer från Anna Bergenström bok ’Annas nya mat’, och hon kallar det ’Detfantastiskabrödet’. Brödet behöver inte få samma form på varje del, bara de har ungefär samma storlek
Detfantastiskabrödet har ni hört talas om det. Receptet på brödet finns sedan tidigare här på bloggen och det är verkligen en stor favorit bland alla brödrecept tycker jag
Om du har en riktigt, riktigt vass kniv kan du göra några diagonala streck i brödet. Receptet kommer från Jennie & Stina men jag bjuder på det här också
Jag älskar saffran så tillsatt det i dessa tider. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Igår frågade min kollega om jag bakat Detfantastiskabrödet. Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Det är helt klart det bästa nyttiga brödet jag har provat och jag har gått igenom en hel del recept i hopp om att hitta ett bröd som jag kan äta med gott samvete
F. i. c. k. h. e. l. t. p. ö. s. g. f. r. m. a. b. d. ,. å. n. v. H. u. j. ). J. o. ä. -. K. 1. I. 2. y. 5. 4. (. /. G. S. 0. °. B. 3. R. 6. D. N. M. d l
Jag gillar inte att baka matbröd, det blir sällan bra, det år svårt att få brödet hårt på ytan och fluffigt på insidan men detta försök med â€Det knådfria brödet†blev över förväntan …
Det är en utmaning att få i så mycket vatten i degen utan att den blir för klen och flyter ut för mycket när den jäser, men lyckas man blir brödet saftigt och gott, inte torrt och tråkigt så fort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.