Danska smörbakta kanelsnegle
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 50 g jäst
  • 1 ½ dl råsocker
  • 1 msk malen kanel
  • 1 msk malen kardemumma
  • 1 msk malen ingefära
  • 4 ägg
  • 3 dl mjölk
  • ½ msk salt
  • 200 g mjukt smör el. margarin
  • 11-12 dl vetemjöl
  •  
  • Fyllning
  • 250 g mjukt smör el. margarin
  • 2 dl farinsocker strö
  • 1 msk kanel
  •  
  • Pensling
  • 1 ägg
  • uppvispat
  •  
  • Garnering
  • Flockersockerglasyr

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.