Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. 4 st vitlöksklyftor. rivet skal och saft av 1 st citron
Rör i saffran, vitlök, chili, yoghurt och tomatpure i en större bunke. Vi hade tinad innerfilé och dess bitar var lagom, men om ni har vanlig kycklingfilé skär den i mindre bitar först
Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. 1 vitlöksklyfta. rivet skal och saft av 1 citron. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
(Det går också bra att ha chilipulver istället för torkad chili, ta lite i taget och smaka av. Mixa tills du fått en slät konsistens och skrapa ned smeten från kanterna emellanåt
skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan. ½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet
skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan. ½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet
Hacka löken i klyftor och krossa vitlöken. Lätta att tillaga och de är verkligen prisvärda. Fräs hackad lök ochvitlök i smör i en stor kastrull, häll på vinet, grädden, lägg i buljongtärningen och tomatpurén
Idag har veckohandling blivit av och jag har lagat första rätten som var inplanerad för måndag, en jättegod pasta som vänds runt med chili- ochvitlöksolja, citronskal och ruccola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.