Coleslaw med matyoghurt
receptfavoriter.se
receptfavoriter.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gram vitkål, ca 1/3 kålhuvud
  • 11 rödlök
  • 11 klyfta vitlök
  • 11 tsk salt
  • 13 msk vitvinsvinäger
  • 12 dl matyoghurt, grekisk eller turkisk
  • 11 tsk sockerStrimla vitkålen och lägg i en bunke. Skala och strimla rödlöken. Skala och pressa i vitlöken. Tillsätt salt och arbeta in saltet med handen i kålet någon minut så att kålen tappar spänsten och börjar vätska sig. Tillsätt vinäger, yoghurt och socker och blanda. Smaka av med salt och socker. Coleslaw med yoghurt är klar att serveras.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.