Inlägget Chiapudding med choklad – cleaneating recept dök först upp på. Idag vid lunch-tid så skickas veckomeny nr 3 ut tillsammans med inköpslista, till er som anmält er till min mail-lista
Frukosten är mitt favorit-mål. Jag älskar den typiska frukost-maten. De gånger jag testat periodisk fasta och inte ätit frukost så har mitt första mål, framåt lunch-tid, blivit frukost-aktigt ändå
Inlägget Aprikos och kokosbitar – raw, paleo, cleaneating dök först upp på CleanEating by Annika. Lägg sedan över ett bakplåtspapper till och kvala ut till ca 1-2 cm tjock
Cleaneating by Annika. Några LCHF-recept (klicka på bilderna för att komma till recepten). Jag brukar benämna det som naturlig mat eller cleaneating, men jag har också ätit allt mer Paleo på senaste
Du vill inte ha snabba kolhydrater och socker som skickar ditt blodsocker ut i en berg-o-dal-bana. Precis som ägg är frukt perfekt portions-förpackat av naturen
När det är dags för brödbak, tar jag fram den ur kylen och matar den med ca150 g ljust gluten- och mjölkfritt basmjöl och ca 180-200 g ljummet vatten. Kör med stavmixer och låt stå i en halv 6-8 timmar i rumstemperatur. Täck över den plast, ställ bunken i kylen 12-20 timmar. 150 g ljust gluten- och mjölkfritt basmjöl och ca 180-200 g ljummet vatten. Kör med stavmixer och låt stå i en halv 6-8 timmar i rumstemperatur
Häromdagen la jag ut ett tips här på bloggen på Annikas sour – ett bröd som jag skapat själv. Täck över den plast, ställ bunken i kylen 12-20 timmar. 1/2-1 dl rapsy eller havregurt. Forma till 1-2 bröd och lägg på plåtar med bakplåtspapper på (eller om du har jäskorgar – mjöla dem noga och häll degen i dem. Grädda ca 30-45 minuter (beror på om du gör 1 eller 2 bröd). 1/2-1 dl rapsy eller havregurt
Inlägget ANNIKAS VITKÅLSMOS dök först upp på CleanEating by Annika. Vitkålsmos – Foto AnnikaMalm. Att göra mos på vitkål var verkligen en tanke som blev ett sånt där “aha-ögonblick” för mig
Gullök (1½-2 st). Basilika (torkad, 1-2 msk ). Vitt Vin (3-5 dl) Ca ½ Flaska. Basilika Pasta (Mixad Basilika Med Olja) (1-2 Msk. 6-7 Brk Tonfisk + Lite Av Vätskan (I Vatten)
Under en slösurfning hamnade jag på Annikas sida där hon berättar om den perfekta Saffranskakan. Men Annika hade lösningen och gjorde om ett av sina gamla beprövade recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.