Så vi har suttitlääängevid frukosten, planerat och pratat, kikat på min nya blogg som är på gång, men oj vad det är mycket man måste tänka på (läs någon som är väldans petig, he, he
Smakar mer om den får stå längre, men efter två-tre dygn bör man nog ersätta den gamla marinaden med ny, ochinom fem-sex dagar bör nog tofun vara uppäten
Att ta fram maten på morgonen från frysen eller kvällen innanochkansketilloch med strimla köttet och de grönsaker som passar att skära och sen förvara i en bunke i kylen
Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingenanvändasökfunktionen "Leta i bloggen" ilistentill höger eller gå in under etiketten sylta och saft här ilistentillvänster
Lägg en klickfyllning som en strängmitt på degen och rulla ihoptill rullar. Nyp tillordentligtikanternaoch lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper
Himla gott blir det och jag kantänkamig att det passar utmärkt till en riktigtfinköttbit. Sedan kanmanmixa svampen och blanda den i köttfärs till exempel, eller lägga den i en omelett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.