Ta bort kanten på formen och klipp bort bakplåtspapperet runt om så att de fina sidorna syns. Känn efter med potatissticka och ge dig inte förrän du verkligen känner att potatisen är mjuk
Stek svampen i lite smör, krydda med salt och vitpeppar. Eller bacon kanske. Lätt att göra också ochinte särskilt tidsödande, en gryta behöver inte ta lång tid, speciellt inte med kyckling
) I veckan som kommer nu så ska det tvättas fönster och byta gardiner just tvättandet är väl inte så kul men att byta gardiner det gillar jag allt blir som nytt och man får helt nya fönster
eller tillhör du skaran som är lite rädda ochinte riktigt törs prova mat utan kött, om du vill prova så är här inspiration att testa med ett recept som är enkelt, smakrikt och utan konstigheter
Dagens kyckling vart en lyckad kombination av några smaker som jag tycker om ihop , det är vitt vin med dragon och en skvätt dijon som bara ska anas i bakgrunden
Och hur man gör så att det går igen. Är det någon som kanske vet vad detta beror på. Ett bra tag nu har jag inte kunnat kommenterat på andras bloggar =(Vet inte varför
Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Detta är helt klart inte lika gott som den friterade modellen så det får det bli nästa gång. Potatis, sparris och vad som krävdes till vitvinssås inhandlades och om jag inte mindes helt fel så skulle det ligga en riktigt fräsch fiskbutik bara lite längre ned på gatan i den nya stadsdelen vi intagit med en storm så liten att inte en jävel märkt av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.