Panerad falsk fisk är en lite annorlunda vegetarisk maträtt. "Fisken" görs av en stelnad, tjock mannagrynsgröt som sedan dubbelpaneras och steks i smör, precis som man brukar göra med vanlig fisk
**I samarbete med Anamma**. Hejsan. Hoppas allt är bra med er. Här på bloggen har det varit ganska lugnt i ett par veckor på grund av att det VERKLIGEN inte har varit lugnt för mig i övrigt
Även idag fick det bli vegetariskt hemma. Eric gick ut i köket och skulle ta mat när middagen var klar – han kollade runt och frågade ”Men, vart är köttet
Det har varit en intressant vecka det här, minst sagt. Det är många, både på jobbet och lite här och var som har sett Halv Åtta Hos Mig och som antingen har tagit sig hit för första gången, eller som kommer ut som hemliga closet-besökare
Flera av mina vänner som inte äter vegetarisk mat så ofta är nästan alltid nyfikna på tofu. Jag och tofu går inte direkt way back om man säger så för det var först förra året som jag verkligen fattade storheten med denna ljuvliga lilla sak men nu för tiden äter jag det minst en gång i veckan
Tofu är ett bra vegetariskt alternativ till det mesta. I sig har tofu inte direkt någon smak men den går ju att krydda och marinera till i princip vilken smak du själv gillar bäst, och jag försöker alltid att ha tofu hemma så att jag ska ha ett bra vegoalternativ på lut
*I Samarbete med ICA*. Hej. Jag hoppas att allt är bra med er. Vem älskar inte fiskpinnar. Eller ja, det kanske är fel sak att säga, men tro mig – att när du inte ätit fiskpinnar på tio år, då suktar du verkligen efter dem
Jag lovade ju att ni skulle få uppdateringen på gårdagens ingefärsgodis 2. 0 – tycker ni precis som jag att de man kan köpa i asiatisk butik eller t ex Renée Voltaires är kanongoda – då kommer ni älska dom här