friteringsolja 0,5 dl kapris 400 g skreitorsk, slaget 0,5-1 dl olivolja 0,5 dl vitt vin 1 citron, saft och skal salt och svartpeppar 1 kruka basilika 1-1,5 dl räkor, skalade bröd, till servering
Skär squashen i strimlor och lägg den i stekpannan med purjolöken ochräkorna. Koka Farfalle Barilla Integrale al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Lägg i basilikabladoch avocado i klyftorTäck med riven västerbottenost och häll över grädden. Supén bestod av Carpaccio, Hälleflundra med sparris-risotto och till sist kaffe med creme brulee
Vi lagade en färgstark torsk häromdagen med mycket smaker av kapris, dill, pepparrot, ochräkor. Hacka rödbetorna, äggen och blanda ner med kapris ochräkor ( spar några till garnering) och dillen i en skål
Häll över blandningen på laxen ochräkorna, toppa med den rivna parmesanosten. Vi serverade rucolasallad som i recept men tror att det funkar lika bra med bönpasta, blomkålsris osv
Garnera med den friterade kaprisen samt resten av dillblommorna. En krämig mild men smakrik risotto smaksatt av citron och krondill som kan serveras rakt upp och ner dom en egen rätt eller som här i kombination med smörstekt makrill och rödbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.