Blanda räkor, tomater, dill, gräslök, olivolja, cayenne och smaka av med salt och peppar. Det är inte ofta avocado medräkor får en plats på krogmenyerna i dagsläget så jag slår ett litet men bestämt slag här istället
Krydda med salt och svartpeppar. Rör samman gräddfil, senap, honung, pepparrot ochcitronskal. mer finriven pepparrot till serveringTvätta potatisen och koka den mjuk i saltat vatten
Garnera med en dillkvist ochcitronklyfta. Koka upp mjölk och smör tillsammans med buljongtärningen. Häll i äggsmeten, rör sakta om med gaffel eller stekspade
Tillsätt räkornaoch krydda med salt och peppar. räkormed skal. Blanda citronenmed salt och socker. Halvera dem och lägg halvorna med snittytan uppåt i en ugnssäker form
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs alltsammans på medelhög värme så att det får lite färg. Sänk värmen och tillsätt de tinade räkornaoch låt dem bli varma
4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar Sås 1 citron 2 msk kapris 2 dl crème fraiche 1 tsk dragon Skinkschnitzel 150 g sockerärtor ca 600 g skinkschnitzel 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Pastasåsen blev då en form av "ta vad du har hemma"-sås, lite räkor fanns kvar i frysen från tidigare middagsbjudningar, några avokador behövde komma till användning innan dom kastade in handduken och grädden hotade med att göra detsamma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.